Students can Download Samacheer Kalvi 12th English Grammar Tenses, Notes, Samacheer Kalvi 12th English Book Solutions Guide Pdf helps you to revise the complete Tamilnadu State Board New Syllabus and score more marks in your examinations.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 12th English Grammar Tenses

Fill in the blanks with the correct tense forms of the verbs given in brackets

Question 1.
We (wait) for you for more than an hour.
Answer:
have been waiting

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Tenses

Question 2.
When Seetha reached the station, the train (leave).
Answer:
had already left

Question 3.
The burglar (attack) the tenant.
Answer:
attacked

Question 4.
Mohan’s company is greatly (seek) after.
Answer:
sought

Question 5.
The terrified people (flee) to the mountains.
Answer:
had fled

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Tenses

Question 6.
My school (hold) a food-and-fun fair next month to raise money for the school building fund.
Answer:
is holding

Question 7.
She had (look) very worried for the past few days; but when I (ask) what the matter was, she said that it was nothing.
Answer:
had been looking, asked

Question 8.
I thought that the grass (need) cutting, but the lawnmower (be) out of order.
Answer:
needed, was

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Tenses

Question 9.
Madhu told him what (happen) to his dad, so he (run) home to see how he was.
Answer:
had happened, ran

Question 10.
She says that she (send) the letter a month ago; but, so far, she (not receive) any reply.
Answer:
had sent, has not received

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Tenses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *