Students can Download Computer Applications Chapter 10 Introduction to Computer Networks Questions and Answers, Notes Pdf, Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Book Solutions Guide Pdf helps you to revise the complete Tamilnadu State Board New Syllabus and score more marks in your examinations.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Introduction to Computer Networks Text Book Back Questions and Answers

PART – I
I. Choose The Correct Answer

Question 1.
A set of computers connecting together is called as …………………………
(a) Network
(b) Server
(c) Hub
(d) Node
Answer:
(a) Network

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 2.
Computer network devices that originates route and terminate the data were called as ………………………………
(a) Hub
(b) Resource
(c) Node
(d) Cable
Answer:
(c) Node

Question 3.
Match the period and methods available on history of computer networking in the Internet
1.1950 – (a) X.25 TCP/IP
2. 1966 – (b) SAGE
3. 1976 – (c) WAN
4. 1972 – (d) ARCNET
(a) 1 -(d) 2-(c) 3-(b) 4-(d)
(b) 1 -(c) 2-(d) 3-(b) A-(a)
(c) 1-(a) 2-(b) 3-(c) 4-(d)
(d) 1-(b) 2-(c) 3-(d) 4-(a)
Answer:
(d) 1-(b) 2-(c) 3-(d) 4-(a)

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 4.
Western Electric introduced the first widely used …………………………… that implemented true computer control.
(a) Packet switch
(b) Arpanet
(c) Host
(d) Telephone switch
Answer:
(d) Telephone switch

Question 5.
Wi-Fi is short name for ………………………………
(a) Wireless Fidelity
(b) Wired fidelity
(c) Wired fiber optic
(d) Wireless fiber optic
Answer:
(a) Wireless Fidelity

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 6.
People everywhere can express and publish their ideas and opinions via …………………………
(a) Tele-medicine
(b) blogging
(c) Server
(d) Node
Answer:
(b) blogging

Question 7.
Which one of the following periods, the speed capacity supported towards gigabit on computer network?
(a) SABRE
(b) SAGE
(c) NEW FIBRE OPTICS
(d) ARCNET
Answer:
(c) NEW FIBRE OPTICS

Question 8.
One among them was challenging to the business people on computer networking
(a) Hacking
(b) Viruses
(c) Both a & b
(d) none of the above
Answer:
(c) Both a & b

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 9.
………………………….. able to predict, manage, and protect the computer network at Internet.
(a) Artificial intelligence
(b) Broadband provider
(c) Cloud computing
(d) TrAnswer:ceivers
Answer:
(a) Artificial intelligence

Question 10.
…………………………… use less power comparing with single trAnswer:mitter or satellite often cell towers nearer.
(a) Mobile devices
(b) TrAnswer:istors
(c) WIFI
(d) Communication
Answer:
(a) Mobile devices

Question 11.
People now a days getting relaxed via ……………………………..
(a) Business
(b) Corporate company
(c) News papers
(d) Social media
Answer:
(d) Social media

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 12.
Which one of the following is not the social media
(a) Gmail
(b) Facebook
(c) twitter
(d) Linkedin
Answer:
(a) Gmail

Question 13.
Facebook was created at ………………………….. year
(a) 2002
(b) 2004
(c) 2013
(d) 2010
Answer:
(b) 2004

Question 14.
In mobile network, land areas for network coverage was distributed as ……………………………….
(a) Firmware
(b) cells
(c) Range
(d) Service
Answer:
(b) cells

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 15.
Which one were harmful to computer?
(a) Bloggers
(b) Browser
(c) Hackers
(d) twitter
Answer:
(c) Hackers

Question 16.
Which innovation made the people to use Internet?
(a) Social web
(b) Mobile technology
(c) Mobile App
(d) Both a & b
Answer:
(d) Both a & b

PART – II
II. Short Answer

Question 1.
Define Computer Network?
Answer:

  1. A set of computers connected together for the purpose of sharing resources is called as computer networks.
  2. At present, Internet is the most common resource shared everywhere.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 2.
Define Internet?
Answer:

  1. Networks of network is called Internet.
  2. Now a days the Internet plays a vital role.
  3. It provides all the information and services to us.

Question 3.
What are the common uses of computer network?
Answer:
The common uses of computer network are

  1. Communication
  2. Resource sharing
  3. Data (or) software sharing
  4. Money saving

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 4.
List out some features of mobile network?
Answer:
Features of Mobile Networks:
1. Less consumption of power is used by mobile devices comparing with a single mitter or satellite often cell towers were nearer.

2. Huge capacity than a large mitter, at single frequency can be used for different or many links as long as they are in different in cells.

3. Covering large area than a single mitter, we can add more towers indefinitely and cannot be limited by any horizon limits.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 5.
Difference between wired and wireless networks?
Answer:
Networks at home were connected in two ways they are:

  1. Wired network
  2. Wireless network

A Wired network system connected with network cable. For example speakers, CCTV, printers, outdoors, and scanners etc., with cables.
A Wireless network is connecting devices like tablets(tab), indoor cameras and E-readers, etc., without cables (WiFi).

PART – III
III. Explain in Brief Answer

Question 1.
Define ARPANET?
Answer:
First In 1969, four nodes of ARPANET were connected between four universities namely the university of California at Los Angeles, at Santa Barbara, the Stanford Research Institute and the university of Utah using the 50 Kbit/s circuits.

Packet -switched networks was the theoretical work to model was performed by Leonard Kl’einrock, ARPANET was which underpinned the development of it and his theoretical work on hierarchical routing in late 1970 s with his student Farouk Kamoun remains critical to the operation of the Internet today.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 2.
What is the usage of cloud storage and cloud computing?
Answer:
Cloud Storage:
Cloud Storage is without any Just a storage of data on online. It can be access from different area geographical limits

Cloud Computing:
Cloud Computing is based on Internet computing, to share resources, software and information.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 3.
What is meant by artificial Intelligence?
Answer:

  1. Artificial intelligence able to be a better predict traffic as it collects and analyzes data in real time,
  2. some of network managers were better prepared for big events such as the World cup, Olympics, Valentine’s Day, which often put on the Internet under pressure.
  3. Now the networks were monitored by algorithm that enables for anomalous build-ups of traffic and activity which may be the result of nasty activities such as (DDos) Distributed Denial-of-Service attacks and attempted hacks.
  4. This Artificial Network powering algorithms will become most intelligent; it might find faster and reliable methods of anticipating threats and cleaning networks.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 4.
List out some usefulness of social networks?
Answer:
Social networking lead us some extremely useful benefits to their individuals and communities:

(i) Group information sharing over long distances:
1. Although friends and family members can keep in contact via mobile phone calls or by text messages, social nets suggestion a much richer environment for staying connected. To many scenarios such as sharing photo albums videos or convey their wishes someone, work better these networks because an entire group can participate together with one.

2. Group discussions became more convenient.

(ii) Broadcast announcements:

  1. Cities can more comfort to spread word of emergencies and natural calamities.
  2. Venues and local shops can advertise upcoming events on social networks.
  3. Businesses able market their products to customers (and retrieve some direct feedback).

(iii) Fostering diversity of thought.:
1. Some critics of social networks point out that online communities attract people by similar interests and backgrounds.

2. when the people with different opinions do get together on online, many discussions seem to degenerate into personal attacks and so-called “flame wars.” It can be argued, by online debates
are healthy in the long run.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 5.
How computer networks saves the money saving?
Answer:
Money saving:
Using the computer networking, it’s important financial aspect for organization because it saves money. It reduces the paper work, man power and save the time.

PART – IV
IV. Explain in detail

Question 1.
Define computer networking and Internet. Explain different developments on computer network and Internet?
Answer:
History of Computer Networking and the Internet:
The history of computer networks and its development were briefly explained in the table given below:
Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks A set of computers connected together for the purpose of sharing resources is called as computer networks. At present, Internet is the most common resource shared everywhere. Some of the shared resources are file server, web camera, speakers, printer, scanner, fax machine etc., Accessing services such as WWW (World Wide Web), Digital audio, Digital video which are shared t use applications, software, and storage servers. All are well-known the term Internet Networks of network is called Internet.
Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 2.
Explain the growth of the computer networking?
Answer:
Now a days computer network technology was developing in very interesting ways. Some keys developed that have occurred over past several years included.
1. Growth on popularity of cloud storage and cloud computing. On behalf of buying physical copies of games, music and movies, increasingly downloading (or streaming) and buy digital licenses their need via Internet.

2. Developments on mobile network infrastructurerboth deployments of 4G and 3G networks (older) that have allow the people in their developed areas who can allow it to their smart mobile phones as video broadcasting system and as mobile television. Some of the people underlying and staying connected all the times, whenever they at the workplace, via a home network, via public WiFi hotspots or smart phones.

3. Difficulties faced by the service providers (include Google)in expanding their residential fiber optic cables Internet service due to increased competition and installation cost from other broadband providers.

4. Even though 4G LTE mobile network was not reached by many parts of world, the industry of telecommunication has been hard working on the development of their next generation “5G” cellular communication Technology.

5. This 5G intense to boost up the speed the mobile connections dramatically. Exactly how much customers was in need of this 5G connection and to go.

6. When 4G was initially being developed, companies are not waited and they do not feel shy to advertisement about the 5G efforts.

7. It might be tested on laboratory on by prototype versions of some elements then it may be standard 5G consumers were also interested on the promise of signal coverage with 5G.,
Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

1. Artificial intelligence will help to maintain, manage, and protect it. Now the networks were monitored by algorithm that enables for anomalous build-ups of traffic and activity which may be the result of nasty activities such as (DDos) Distributed Denial-of-Service attacks and attempted hacks.

2. This Artificial Network powering algorithms will become most intelligent; it might find faster and reliable methods of anticipating threats and cleaning networks.

3. Artificial intelligence able to be a better predict traffic as it collects and analyzes data in real time, some of network managers were better prepared for big events such as the World cup , Olympics, Valentine’s Day, which often put on the Internet under pressure.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 3.
Mention some uses of network at business, home, mobile, social application?
Answer:
(i) Networks in Business:
1. In twenty first centuries communications is necessary for successful business operations and technology for the business interaction.

2. Computer networks were faster, the Internet became full strength and wireless communications has been formed the way of business performed.

3. By the usage of latest technologies, such as cloud computing, are being used to allow globally without scarifying security or limiting user access.

4. Internet conversations happen faster, Quick Decision making saves a lot of time, we all know that “time is money” in business.

5. Through e-banking we can pay or receive money from or to the customer may be easily done via gateways or by online payments were much easier on this method. Here any type of business it might large or small scale B2C, B2B, B2G,C2B, C2C, C2G, G2B,G2C, G2G or commercial that trAnswer:fer of information across the Internet can be done here.

(ii) Networks at Home:
Network at home is a group of devices such as computers, mobile, speakers, camera, game system, and printer that connect via network with each other. Networks at home were connected in two ways they are

  1. Wired network
  2. Wireless network

A Wired network system connected with network cable . For example speakers, CCTV, printers, outdoors, and scanners etc., with cables.
A Wireless network is connecting devices like tablets(.tab), indoor cameras and E-readers, etc., without cables (WiFi).
Network at home plays main role to access all such as e-banking, e-leaming, e-govemance, – e-health, telemedicine, call centers, video conferencing, digitalization of memories, can easy to access and use by avoiding lot of time and stacked at queue.
From the home we ordered delicious food from various hotels and restaurants at time without delay can be bought via Internet.

(iii) Mobile Networks:
Mobile network is the network connecting devices without cable (wireless). Mobile computers, such as laptop, tablet, and hand held computers, were fastest growing segments.

(iv) Social Application:
Very fast and easiest way to cover all the people, who they are connected in social network media. For example WhatsApp, Face book, twitter, blogs, pintrest, Linkedln, classmates and so on. Through the above social media we share our thoughts in different formats and different size of files.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Introduction to Computer Networks Additional Question and Answer

I. Choose the Best Answer

Question 1.
www means ………………………………
Answer:
world wide web

Question 2.
Which one of the following resources cannot be shared?
(a) printer
(b) scanner
(c) speakers
(d) monitor
Answer:
(d) monitor

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 3.
Network of Network is called ………………………….
(a) Internet
(b) Intranet
(c) Extranet
(d) Local net
Answer:
(a) Internet

Question 4.
The computers which are connected to network are called as …………………………
(a) computer
(b) nodes
(c) Intemodes
(d) CPU
Answer:
(b) nodes

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 5.
In networking, nodes are identified by its …………………………….
(a) Protocol
(b) Layer
(c) IP address
(d) TCL address
Answer:
(c) IP address

Question 6.
Who co-designed TCP/IP protocols?
(a) Vint cerf
(b) Bill gates
(c) Lawrence
(d) Roberts
Answer:
(a) Vint cerf

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 7.
Who is the founding father of Internet?
(a) Vint cerf
(b) Bob Frankston
(c) Danbricklin
(d) Laerence Robert
Answer:
(a) Vint cerf

Question 8.
Expand SAGE
(a) Semi-Automatic Ground Environment
(b) Self – Auto General Engine
(c) Super – Automatic General Engine
(d) Super – Auto Ground Environment
Answer:
(a) Semi-Automatic Ground Environment

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 9.
Expand SABRE
(a) Self Automated Base Relational Entity
(b) Semi Automatic Business Research Environment
(c) Super Automatic BIOS Return Entity
(d) Star Automated Base Router Entity
Answer:
(b) Semi Automatic Business Research Environment

Question 10.
In which year SABRE was developed?
(a) 1958
(b) 1950
(c) 1960
(d) 1968
Answer:
(c) 1960\

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 11.
Find the wrongly matched pair from the following.
(a) SAGE – V. S. Military Radar System
(b) SABRE – Airline Reservation System
(c) Hosts – Cyclades
(d) Arpanet – Token – passing Network
Answer:
(d) Arpanet – Token – passing Network

Question 12.
Paul Baran developed …………………………
(a) Packet Switching
(b) SAGE
(c) SABRE
(d) node
Answer:
(a) Packet Switching

Question 13.
NPL stands for ……………………………
Answer:
National Physical Laboratory

Question 14.
What is the line speed of NPL network?
(a) 268 kb/s
(b) 768 kb/s
(c) 678 kb/s
(d) 578 kb/s
Answer:
(b) 768 kb/s

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 15.
Identify the correctly matched pair from the following.
(i) 1963 – Intergalactic Computer Network
(ii) 1996 – New Fibre Optic Cables
(iii) 1974 – Hosts
(iv) 1967 -WAN
(a) (ii)
(b) (iii)
(c) (iv)
(d) (i)
Answer:
(d) (i)

Question 16.
Intergalactic computer Network was developed in the year ………………………….
(a) 1950
(b) 1960
(c) 1963
(d) 1967
Answer:
(c) 1963

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 17.
An experimental paper on WAN has been published by ………………………………..
(a) Thomas Marill
(b) Robert
(c) Lawrence
(d) Abramson
Answer:
(a) Thomas Marill vb

Question 18.
……………………….. was the first french networm for making host, for reliable data delivery.
(a) ARPANET
(b) CYCLADES
(c) ARCNET
(d) WAN
Answer:
(b) CYCLADES

Question 19.
Ethernet is a ………………………. based networking System.
Answer:
Aloha

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 20.
A memo at Xerox PARC was written by ……………………………..
Answer:
Robert Metcalfe

Question 21.
Who created ARCNET?
(a) Leonard Kleinrock
(b) Cyclades
(c) Robert Metcalfe
(d) John Murphy
Answer:
(d) John Murphy

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 22.
Match the following
(i) Ethernet – (I) Ieonard Kleinrock
(ii) Arcnet – (II) Robert Metcalfe
(iii) WAN – (III) John Murphy
(iv) Packet-Switched Network – (IV) Thomas Manu
(a) II III IV I
(b) I II III IV
(c) IV II I III
(d) IV I II III
Answer:
(a) II III IV I

Question 23.
Find which is wrong.
INTERNET stands for
(a) INTERnational NETwork
(b) INTER connected Computer NETwork
(c) Intersecting Notions TrAnswer:mitted Electronically Round Newly Engineered
(d) All are correct
Answer:
(d) All are correct

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 24.
Pick the odd one out.
(a) Flipkart
(b) Gmail
(c) Amazon
(d) Snap deal
Answer:
(b) Gmail

Question 25.
………………………… is used to collect the certificates online.
(a) e-leaming
(b) e-governance
(c) e-certificates
(d) e-degree
Answer:
(b) e-governance

Question 26.
How many million active users are there in Facebook?
(a) 1230
(b) 2320
(c) 2230
(d) 3220
Answer:
(c) 2230

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 27.
DDos means …………………………….
Answer:
Distributed Denial-of-service

Question 28.
……………………….. me one device accessed by many systems.
Answer:
Resource sharing

Question 29.
Pick the odd one out.
(a) B2C
(b) A2B
(c) B2B
(d) C2C
Answer:
(b) A2B

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 30.
Because of Internet
(I) Direct human interactions are reduced
(II) Working environment is shrinked.
(a) I-True II-False
(b) I-False II-True
(c) I, II-both True
(d) I, II-both False
Answer:
(c) I, II-both True

Question 31.
Network at home can be connected in …………………………….. ways.
Answer:
2

Question 34.
Identify which is not an attribute of social network.
(a) Membership
(b) Human relationship building
(c) Frequent return visits
(d) DSL
Answer:
(d) DSL

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 35.
When the people with different opinions get together online, then that generate personal attacks called ……………………………
(a) Flame War
(b) blue war
(c) Black war
(d) Netwar
Answer:
(a) Flame War

Question 36.
The mobile electronic device used to read digital e-book is called …………………………….
Answer:
e-Reader

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 37.
………………………….. are malware treats or computer worms that replicates by its own.
Answer:
Viruses

II. Short Answer

Question 1.
Name the attributes of social networkings?
Answer:

  1. Membership
  2. Content contribution
  3. Frequent return visits
  4. Human relationship building

III. Explain in Brief Answer

Question 1.
What are the disadvantages of Internet?
Answer:
Disadvantages of Internet:

  1. Simply wasting the precious time on Internet by surfing, searching unwanted things.
  2. Lot of unnecessary information is also there, why because any one can post anything on their webpage, blogs.
  3. Hackers and viruses can easily theft our more valuable information available in the Internet. There a lot of security issues are there in E-banking.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 2.
Write a note on E-Banking?
Answer:
E-Banking plays an important role in our day today life, via Internet it can be accessed anytime, anywhere 24/7.
The speed and efficiency was very much better than that of done by counter at bank.
Now a days online payment were done via Internet to avoid standing in the queue at office to pay bills with very low action fees.

Question 3.
Write note on Resource Sharing?
Answer:
1. ‘Resource sharing meAnswer: one device accessed by many systems.

2. It allows all kind of programs, equipment’s and available data to anyone via network to irrespective of the physical location of the resource of them.

3. Simply resource sharing is sharing such as printers, scanner, PDA, fax machine, and modems. For example, many computers can access one printer if it is in networks.

4. Write note on Software or data sharing.
Using computer network, application or other software will be stored at central computer or server. We can share one software from one to another. It provides high reliability source of the data.

For example, all files can not be taken backup or duplicate on more than one computer. So if one is not unavailable due to hardware failure or any other reason, the copies can be used.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 4.
Write note on Software or data sharing?
Answer:

  1. Using computer network, application or other software will be stored at central computer or server.
  2. We can share one software from one to another. It provides high reliability source of the data.
  3. For example, all files can not be taken backup or duplicate on more than one computer.
  4. So if one is not unavailable due to hardware failure or any other reason, the copies can be used.

Samacheer Kalvi 12th Computer Applications Solutions Chapter 10 Introduction to Computer Networks

Question 5.
Write note on e-market or online shopping?
Answer:

  1. e-market or by online shopping we can get from tooth paste to car, all the travelling tickets and services can be done easier via Internet and computer networking. No geographical can separate them.
  2. From the home we ordered delicious food from various hotels and restarants at time without delay can be bought via Internet.

IV. Explain in detail

Question 1.
Explain how Social Networks are useful to the Individuals and community?
Answer:
Usefulness of Social Networks:
Besides being a fun place to meet and relax with people, social networking lead us some extremely useful benefits to their individuals and communities:

1. Group information sharing over long distances:
Although friends and family members can keep in contact via mobile phone calls or by text messages, social nets suggestion a much richer environment for staying connected.

To many scenarios such as sharing photo albums videos or convey their wishes someone, work better these networks because an entire group can participate together with one. Overall, group discussions became more convenient as not everyone needs to be online at the exact same moment to post comments.

2. Broadcast announcements:

  1. Cities can more comfort to spread word of emergencies and natural calamities.
  2. Venues and local shops can advertise upcoming events on social networks.
  3. Businesses able market their products to customers (and retrieve some direct feedback).

3. Fostering diversity of thought:

  1. Some critics of social networks point out that online communities attract people by similar interests and backgrounds.
  2. Indeed, when the people with different opinions do get together on online, many discussions seem to degenerate into personal attacks and so-called “flame wars.”
  3. It can be argued, by online debates are healthy in the long run.
  4. Although individuals may begin with more extreme views, over time their thinking gets influenced may begin with more extreme views, over time their thinking gets influenced by the comments of others at least to some extent.
  5. For people who struck with busy schedule can have some relaxation and known current affairs, news via this social networks can easier to wish someone and keep on touch their follower, loveable person.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *