Looking to improve English skills and gain more subject knowledge then the best resources that you can use here is Samacheer Kalvi 10th English Solutions for Vocabulary Singular & Plural Forms Questions and Answers.

In the Samacheer Kalvi 10th English Guide for textbook solutions, subject experts covered all types of questions and answers related to the topics, quick notes, summary, solved & unsolved exercises, etc. If you are planning to prepare Chapter via textbook, then you’re suggested to go with this Samacheer Kalvi 10th English Book Solutions Questions and Answers PDF for better understanding and preparation.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 10th English Vocabulary Singular & Plural Forms

English Subject experts who are having max years of experience prepared this Tamilnadu State Board Solutions for 10th English Vocabulary Singular & Plural Forms Questions and Answers. They have explained all the topics covered in the board prescribed latest syllabus in a simple way to understand easily. So, students can prepare English from this Samacheer Kalvi 10th English Book Questions and Answers PDF. Download the Tamilnadu State Board 10th English Workbook Answers PDF by accessing the below links and learn properly for the final exams to score well.

Question 1.
The plural form of ‘matrix’ is ………………………………. .
Answer:
matrices

Question 2.
The plural form of “criterion” is ………………………………. .
Answer:
criteria

Question 3.
The plural form of “series” is ………………………………. .
Answer:
series

Question 4.
The plural form of ‘lady’ ………………………………. .
Answer:
ladies

Question 5.
The plural form of ‘erratum’ is ………………………………. .
Answer:
errata

Question 6.
The plural form of ‘cupful’ ………………………………. .
Answer:
cupfuls/cupsful

Question 7.
The plural form of ‘deer’ is ………………………………. .
Answer:
deer/deers

Question 8.
The plural form of ‘innings’ ………………………………. .
Answer:
innings

Question 9.
The plural form of ‘curriculum’ ………………………………. .
Answer:
curricula

Question 10.
The plural form of ‘medium’ ………………………………. .
Answer:
media

Question 11.
The plural form of ‘abyss’ ………………………………. .
Answer:
abysses

Question 12.
The plural form of ‘sister-in-law’ ………………………………. .
Answer:
sisters-in-law

Question 13.
The plural form of ‘ aquarium’ ………………………………. .
Answer:
aquaria

Question 14.
The plural form of ‘ arch ’ ………………………………. .
Answer:
arches

Question 15.
The plural form of ‘chateau’ ………………………………. .
Answer:
chateaux

Question 16.
The plural form of ‘cod’ ………………………………. .
Answer:
cod

Question 17.
The plural form of ‘crisis’ ………………………………. .
Answer:
crises

Question 18.
The plural form of ‘hoax’ ………………………………. .
Answer:
hoaxes

Question 19.
The plural form of ‘foot’? ………………………………. .
Answer:
feet

Question 20.
The plural form of ‘oasis’ ………………………………. .
Answer:
oases

We hope the data given here will benefit you to the fullest extent at the time of preparation. For better understanding of English subject this Samacheer Kalvi 10th English Answers for Class 10th English Vocabulary Singular & Plural Forms PDF is the best resource. Download & ace up your preparation. Keep in touch with us and get the latest information on Tamilnadu State board Textbook Answers PDF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *