Looking to improve English skills and gain more subject knowledge then the best resources that you can use here is Samacheer Kalvi 10th English Solutions for Grammar Question Tags Questions and Answers.

In the Samacheer Kalvi 10th English Guide for textbook solutions, subject experts covered all types of questions and answers related to the topics, quick notes, summary, solved & unsolved exercises, etc. If you are planning to prepare Chapter via textbook, then you’re suggested to go with this Samacheer Kalvi 10th English Book Solutions Questions and Answers PDF for better understanding and preparation.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 10th English Grammar Question Tags

English Subject experts who are having max years of experience prepared this Tamilnadu State Board Solutions for 10th English Grammar Question Tags Questions and Answers. They have explained all the topics covered in the board prescribed latest syllabus in a simple way to understand easily. So, students can prepare English from this Samacheer Kalvi 10th English Book Questions and Answers PDF. Download the Tamilnadu State Board 10th English Workbook Answers PDF by accessing the below links and learn properly for the final exams to score well.

Question 1.
There is no water in the tank, ……………………………..?
Answer:
is there

Question 2.
I shall carry the bags for you,
Answer:
shan’t I

Question 3.
The flag has four colors on it, ……………………………..?
Answer:
hasn’t it

Question 4.
The conductor will not give you change for ten rupees, ……………………………..?
Answer:
will he

Question 5.
Plants give out oxygen during the day, ……………………………..?
Answer:
don’t they

Question 6.
She can’t speak Tamil fluently ……………………………..?
Answer:
can she

Question 7.
They will go home soon, ……………………………..?
Answer:
won’t they

Question 8.
They completed the home work in time, ……………………………..?
Answer:
didn’t they

Question 9.
Take me across the road please, ……………………………..?
Answer:
won’t you

Question 10.
Hurry up, ……………………………..?
Answer:
will you

Question 11.
You need not spend all the money, ……………………………..?
Answer:
need you

Question 12.
The question paper was easy ……………………………..?
Answer:
wasn’t it

Question 13.
The hall ticket isn’t ready yet, ……………………………..?
Answer:
is it

Question 14.
You aren’t going out with that friend ……………………………..?
Answer:
are you

Question 15.
Your father is a business man, ……………………………..?
Answer:
isn’t he

Question 16.
Someone has called, ……………………………..?
Answer:
haven’t they

Question 17.
He has tried everything with little success ……………………………..?
Answer:
hasn’t he

Question 18.
I am not a singer ……………………………..?
Answer:
aren’t I

Question 19.
They watched T.V. Serials all the time, ……………………………..?
Answer:
didn’t they

Question 20.
Let us clear the fallen trees together, ……………………………..?
Answer:
shall we

We hope the data given here will benefit you to the fullest extent at the time of preparation. For better understanding of English subject this Samacheer Kalvi 10th English Answers for Class 10th English Grammar Question Tags PDF is the best resource. Download & ace up your preparation. Keep in touch with us and get the latest information on Tamilnadu State board Textbook Answers PDF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *