Looking to improve English skills and gain more subject knowledge then the best resources that you can use here is Samacheer Kalvi 10th English Solutions for Grammar Articles Questions and Answers.

In the Samacheer Kalvi 10th English Guide for textbook solutions, subject experts covered all types of questions and answers related to the topics, quick notes, summary, solved & unsolved exercises, etc. If you are planning to prepare Chapter via textbook, then you’re suggested to go with this Samacheer Kalvi 10th English Book Solutions Questions and Answers PDF for better understanding and preparation.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 10th English Grammar Articles

English Subject experts who are having max years of experience prepared this Tamilnadu State Board Solutions for 10th English Grammar Articles Questions and Answers. They have explained all the topics covered in the board prescribed latest syllabus in a simple way to understand easily. So, students can prepare English from this Samacheer Kalvi 10th English Book Questions and Answers PDF. Download the Tamilnadu State Board 10th English Workbook Answers PDF by accessing the below links and learn properly for the final exams to score well.

Complete the sentence with an appropriate ‘Article’.

Question 1.
CBI knows ………………………. ins and outs of sand baron’s hidden wealth.
Answer:
the

Question 2.
I have ………………………. university degree.
Answer:
a

Question 3.
I met ………………………. MLA Yesterday.
Answer:
the

Question 4.
Guitar is ………………………. musical instrument.
Answer:
a

Question 5.
Muthiab is ………………………. university gold medalist.
Answer:
a

Question 6.
………………………. rich are always with the politicians.
Answer:
the

Question 7.
………………………. Jasmine is a fragrant flower.
Answer:
the

Question 8.
I have read about ………………………. unicorn.
Answer:
the

Question 9.
The hunter killed ………………………. owl in the forest by mistake.
Answer:
an

Question 10.
………………………. second part of the film is boring.
Answer:
the

Question 11.
His cars were painted in ………………………. uniform ivory.
Answer:
a

Question 12.
………………………. school will close shortly for the Board Examination.
Answer:
the

Question 13.
………………………. Ganges is visited by millions of pilgrims every year.
Answer:
the

Question 14.
Anna Hazare is ………………………. honorable man.
Answer:
an

Question 15.
After a short stint as ………………………. actress, Devayani became a teacher.
Answer:
an

Question 16.
Mt. Godwin Austin is ………………………. highest peak of Himalayas in India.
Answer:
the

Question 17.
We listen to ………………………. radio news every day.
Answer:
the

Question 18.
The Principal broke out in ………………………. middle of his speech.
Answer:
the

Question 19.
You have ………………………. honor of giving away the prizes.
Answer:
an

Question 20.
Many ………………………. trivial thing has happened in his life.
Answer:
a

We hope the data given here will benefit you to the fullest extent at the time of preparation. For better understanding of English subject this Samacheer Kalvi 10th English Answers for Class 10th English Grammar Articles PDF is the best resource. Download & ace up your preparation. Keep in touch with us and get the latest information on Tamilnadu State board Textbook Answers PDF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *