Students can Download Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019 Pdf, Tamil Nadu 11th English Model Question Papers helps you to revise the complete Tamilnadu State Board New Syllabus and score more marks in your examinations.

TN State Board 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Instructions:

  1.  The question paper comprises of four parts.
  2.  You are to attempt all the parts. An internal choice of questions is provided wherever applicable.
  3. questions of Part I, II. III and IV are to be attempted separately
  4. Question numbers 1 to 20 in Part I are objective type questions of one -mark each. These are to be answered by choosing the most suitable answer from the given four alternatives and writing the option code and the corresponding answer
  5. Question numbers 21 to 30 in Part II are two-marks questions. These are to be answered in about one or two sentences.
  6. Question numbers 31 to 40 in Parr III are three-marks questions, These are to be answered in about three to five short sentences.
  7. Question numbers 41 to 47 in Part IV are five-marks questions. These are to be answered) in detail. Draw diagrams wherever necessary.

Time: 3.00 Hours
Maximum Marks: 90

PART – I

I. Answer all the questions. [20 x 1 = 20]
Choose the correct synonym for the underlined words from the options given.

Question 1.
The role of the University today is not Cloistered.
(a) flexible
(b) restricted
(c) determined
(d) challenging
Answer:
(b) restricted

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 2.
She thumped the sagging skin of the dilapidated drum.
(a) preserved
(b) repaired
(c) damaged
(d) costly
Answer:
(c) damaged

Question 3.
I am always reluctant to trust a departing visitor to post an important letter.
(a) insensitive
(b) interested
(c) unwilling
(d) forgetful
Answer:
(c) unwilling

Choose the correct antonym for the underlined words from the options given.

Question 4.
He has a memory like a sieve or is an audacious perverter of the truth.
(a) clever
(b) timid
(c) rigid
(d) strong
Answer:
(b) timid

Question 5.
It is because of their antipathy to pills and potions………..
(a) faith
(b) loyalty
(c) interest
(d) liking
Answer:
(d) liking

Question 6.
The other teams ………. weight in, which is compulsory for all players.
(a) optional
(b) natural
(c) critical
(d) occasional
Answer:
(a) optional

Question 7.
Choose the correct prefix for the word “Comfort”.
(a) dis
(b) de
(c) un
(d) under
Answer:
(a) dis

Question 8.
My grandfather is very sick, but the doctor has said that he will “recover”.
(a) pull up
(b) pull on
(c) pull out
(d) pull through
Answer:
(d) pull through

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 9.
Choose the meaning of the idiom in the sentence.
It is raining on and off for the past two days.
(a) normally
(b) violently
(c) continuously
(d) intermittently
Answer:
(d) intermittently

Question 10.
Choose the clipped form of the word “helicopter”.
(a) heli
(b) helicop
(c) copter
(d) helter
Answer:
(c) copter

Question 11.
Choose the right definition for the given term “Dermatologist”.
(a) One who treats stomach disorders
(b) One who treats heart complications
(c) One who specializes in lung diseases
(d) One who specializes in skin problems
Answer:
(d) One who specializes in skin problems

Question 12.
Choose the expanded form of “MHRD”.
(a) Member of Human Resource Department
(b) Ministry of Human Resource Development
(c) Modem Housing Rural Development
(d) Metro Highways and Railways Department
Answer:
(b) Ministry of Human Resource Development

Question 13.
Ability” is a ……….. word.
(a) trisyllabic
(b) tetrasyllable
(c) disyllabic
(d) pentasyllabic
Answer:
(b) tetrasyllable

Question 14.
The protestors were arrest enmasse yesterday.
Choose the meaning of the foreign word underlined in the above sentence.
(a) mercilessly
(b) before sunset
(c) all together
(d) as usual
Answer:
(c) all together

Question 15.
I cannot put up with this nonsense anymore. (Replace the phrasal verb with a single word)
(a) tolerate
(b) handle
(c) witness
(d) rectify
Answer:
(a) tolerate

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 16.
Choose the word that cannot be used after “Key” to form a compound word.
(a) note
(b) lock
(c) board
(d) hole
Answer:
(b) lock

Question 17.
Choose the correct sentence pattern.
We met a great writer in the library.
(a) SVOA
(b) SVOC
(c) SVIODO
(d) SVC A
Answer:
(a) SVOA

Question 18.
Choose the unclipped form of “memo”.
(a) memorabilia
(b) memorizer
(c) memorandum
(d) memento
Answer:
(c) memorandum

Question 19.
Choose the suitable preposition and fill in the blank.
A cool and moist breeze drifted ………. the open windows.
(a) from
(b) within
(c) against
(d) through
Answer:
(d) through

Question 20.
Add a suitable question tag to the statement given below.
You can never misuse your power and authority,……….?
(a) can’t you
(b) would you
(c) wouldn’t you
(d) can you
Answer:
(d) can you

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

PART – II

II. Answer any seven of the following: [7 × 2 = 14]
(i) Read the following sets of poetic lines and answer any four of the following. [4 × 2 = 8]

Question 21.
“Most of all, I want to relearn
How to laugh,……..”
(а) What does the poet want to relearn?
(b) Whom does he want to relearn from?
Answer:
(a) The poet wants to relearn to laugh with his eyes.
(b) The poet wants to relearn to laugh from his little son.

Question 22.
“Let’s talk of graves, of worms, and epitaphs,
Make dust our paper………”,
(а) Define the term ‘epitaphs’.
(b) Mention the figure of speech used here.
Answer:
(a) Epitaphs are ‘a phrase written as an inscription on a tombstone in memory of a person who has died.
(b) Metaphor

Question 23.
“He, who does not stoop, is a king we adore.
We bow before competence and merit;”
(а) Pick out the words in alliteration in the second line.
(b) Who is adored as a king?
Answer:
(a) ‘bow and before’ are the words that alliterate.
(b) An upright or straight forward person is adored as a king.

Question 24.
“Athletes, I’ll drink to you,
Or eat with you,
Or anything except compete with you.”
(a) What does the term ‘drink to you’ mean?
(b) Does the poet want to compete with the athletes?
Answer:
(a) The term ‘drink to you’ means to wish for someone’s success.
(b) The poet is ready to drink or eat with the athletes but never wants to compete with them.

Question 25.
“And‘ this my faith that every flower
Enjoys the air it breathes…….”
(a) What is the poet’s faith?
(b) Identify the figure of speech used here.
Answer:
(a) The poet has faith that nature lives, breathes and enjoys its own presence. Twigs, birds, creepers all live in harmony with each other in absolute bliss and contentment.
(b) Personification.

Question 26.
“For he’s a fiend in feline shape,
a monster of depravity.”
(а) How is Macavity described in this line?
(b) Explain the phrase ‘monster of depravity’.
Answer:
(а) Macavity is described as a “demon in the shape of a cat”.
(b) Satan is called the master of depravity. T.S. Eliot calls Macavity, the master of depravity. He means that the cat is an embodiment of evil. He is wicked, all the time involved in doing something evil.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

(ii) Do as directed (any three) [3 x 2 = 6]

Question 27.
Report the following dialogue:
Answer:
Leena : “Mom, I burnt my finger.”
Mother : “I have warned you not to play with fire.”
Leena exclaimed with sorrow to her mother that she had burnt her finger. Mother said that she had warned her not to play with fire.

Question 28.
Change the Voice of the following sentences.
My friend was arrested by the police on a charge of theft.
He was released soon for lack of evidence.
Answer:
The police arrested my friend on a charge of theft.
They/The police released him soon for lack of evidence.

Question 29.
Convert the following simple sentence into a compound sentence.
On hearing their teacher’s footsteps, the boys ran away.
Answer:
They heard their teacher’s footsteps and the boys ran away.

Question 30.
If Reema had informed me earlier, I would have returned home. (Begin the sentence with ‘Had’)
Answer:
Had Reema informed me earlier, I would have returned home.

PART – III

III. Answer any seven of the following: [7 x 3 = 21]
(i) Explain any two of the following with Reference to the Context: [2 x 3 = 6]

Question 31.
“Every hillock has a summit to boast!”
Answer:
Reference: These lines are from the poem “Everest is not the Only Peak” written by Kulothungan.

Context and Explanation: The poet says these words while exploding the myth about achievements or world records. He says climbing Everest alone is not a feat. Every hillock has a peak. He means that every effort, however small it may be, must be respected and appreciated. Each one sets a challenge as per his limited capacity and strives to achieve it in life.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 32.
“I have also learned to say “Goodbye”
When I mean “Good-riddance”:”
Answer:
Reference: This line is from the poem “Once upon a time” written by Gabriel Okara.

Context: The poet says these while sharing his exasperation over his own deceitful behaviour with fellow humans.

Explanation: Gabriel Okara regrets that the days when people were innocent and expressed their true emotions in their greetings and day to day interactions have changed a lot. The traditional saying “Goodbye” means ‘God be with you’. But, in modem times, in the postcolonial context it means “good riddance”. The poet finds himself behaving the same way others behave. He is also wearing faces like dresses. He has lost his true cultural identity.

Question 33.
“His powers of levitation would make a fakir stare”
Answer:
Reference: These words are from the poem “Macavity – the mystery cat” written by T.S. Eliot. Context: T.S. Eliot says, these words describing the skills of Macavity – The mystery cat. Explanation: Macavity does all kinds of mischiefs, petty thefts. He breaks things also. But before anyone could link the crime to Macavity he makes good his escape, floating in the air, jumping from building to building. His powers of levitatioh baffles even a fakir who has mystical powers.

(ii) Answer any two of the following questions briefly: [2 x 3 = 6]

Question 34.
What made the dogs follow the grandmother after school hours?
Answer:
Grandmother brought a bundle of stale chapattis with her to the temple. The village dogs followed her. On return, she went on throwing the chapattis to the dogs who growled and fought with each other to have a piece of chapatti.

Question 35.
How did Mary Kom manage to get financial support for her trip to the USA?
Answer:
Mary Korn’s dad gave her Rs. 2,000/-. She spoke to her friend Onler about her problem. He took some elders and friends to meet the two Members of Parliament and seek their support. Two MPs donated Rs. 5,000/- and 3,000/- respectively. Thus Mary Kom managed to raise a . princely sum of Rs. 10,000/-for her trip to USA.

Question 36.
What happened to Bryson when he leaned to tie his shoelace?
Answer:
When Bryson leaned to tie a shoe lace inside the air-craft, someone in the seat ahead of him threw his seat back into full recline. The author found himself pinned helplessly in a crash position.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

(iii) Answer any three of the following questions briefly: [3 x 3 = 9]

Question 37.
You are Joseph, the sports secretary of XYZ School. Draft a mail to the Director of Rajarathinam Stadium at Egmore, seeking permission to conduct your School Annual Sports Day celebration in the Stadium.
Answer:
From
Joseph
XYZ School
A.K. Puram
Chennai
25th July, 2021

To
The Director
Rajarathinam Stadium
Egmore
Chennai
Dear Sir,
Sub: Reg. Permission to conduct School Annual Sports Day celebration in the Stadium

I am Joseph, the sports secretary of XYZ School, A.K. Puram. We are celebrating the Annual Sports Day on 14th August 2021. As we have invited a special dignitary as the chief guest we would like to conduct this Sports Day celebration in Rajarathinam Stadium at Egmore. Therefore I kindly request you to grant your consent.

Thank you
Yours sincerely
Joseph
Sports Secretary
Address on the envelope
To
The Director
Rajarathinam Stadium
Egmore
Chennai.

Question 38.
Describe the process of cleaning an overhead water tank.
Answer:

  • First empty the tank by draining the water.
  • Then clean the floors and the walls of the tank by manual scrubbing.
  • After scrubbing, a vacuum cleaner can be used to remove the remaining dirt.
  • After the scrubbing, the floors and ceiling of the tank is washed using water and high pressure jet.
  • To ensure that the tank is germ free, it is necessary to disinfect the tank. Usually liquid bleach is used.
  • After this, the tank is again filled with water, and is made to run through the taps to disinfect the water pipes.
  • The water from the tank is now drained and can be left for drying. After the tank is dry, you can refill the tank.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 39.
Expand the news headlines in a sentence each.
Answer:
(a) Tension at Sabarimala – Women pilgrims targetted.
(b) Police nabs gang of 6 robbers in Trichy – Seizes jewellery.
(c) Longest cold spell in Delhi in 14 years – Cold wave to continue.
Answer:
(a) Tensions are high in Kerala as Sabarimala temple gates were opened today to all devotees, including women, for the first time since a Supreme Court order overturned a centuries- old ban on women of menstruating age -between 10 and 50 – from visiting the shrine.

(b) The Trichy police busted a gang of robbers involved in breaking into a jewellery shop on June 27 and have recovered valuables worth Rs. 1.60 lakh. The gang comprising six members was arrested on Thursday night.

(c) According to reports from India Meteorological Department (IMD), Delhi is facing the longest cold spell in a December in as long as fourteen years and apparently, it’s going to remain like this for a while.

Question 40.
Complete the proverbs using the words given below.
(a) An idle ………. a devil’s workshop, (soul, body, mind)
(b) ………. is in the eye of the beholder. (Magic, Beauty, Problem)
(c) Don’t judge a ……… by its cover, (book, pillow, letter)
Answer:
(a) mind
(b) Beauty
(c) book

PART – IV

IV. Answer the following: [7 × 5 = 35]

Question 41.
Why was Mary Kom named the “Queen of Boxing” and “Magnificent Mary”?
Answer:
After Mary Kom’s first silver medal in Pennsylvania in 2001, there was no looking back. Her medal haul continued even after her marriage putting an end to the speculation of family and friends that her marriage may slow down her career progression. She retained the world title in the third World Women’s Boxing Championship at Podolsk in Russia in 2005. She won her fourth gold also in 2006. She had won several golds for India from 2001 to 2004.

She had won all the Senior Women’s Boxing Championships, Second Women’s Championship (2002), Second Asian Women’s Boxing Championship at Hisar (2003) and the Witch Cup Boxing Championship at Paes, Hungary. There were a number of other International World Championships in Taiwan, Vietnam, Denmark and so on. But it was retaining her World title in 2006 by defeating Steluta Duta of Romania which was considered as Mary Kom’s greatest achievement in life. With this hat-trick of World Championship wins, the media christened her, “Queen of Boxing” and “Magnificent Mary”.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 42.
Explain the things Gabriel Okara has learnt when he grew into an adult.
Answer:
The African poet observes a marked change in the attitude of modem people. Those who were once so genuine, warm and sincere, have now suddenly turned cold and hostile towards him. He realizes that the early values in the society like sincerity, good-naturedness, simplicity, whole-heartedness, hospitality, friendliness, originality and uniqueness have now drastically changed. The earlier warmth and heartfulness have gone.

He finds himself behaving the same way as those around him. He has learnt to wear different faces for different occasions. He wears faces like dresses. He says not what his heart tells him. His smiles are also fake. He smiles only to be socially accepted. He has learnt to say “Good bye”, when he wants to say ‘good riddance’. After being bored, he brings a fake smile and says “It’s been nice talking to you”.

[OR]

The poem ‘Everest is not the only peak’ does not focus on the destination but the journey towards it. Discuss.
Answer:
The poet discusses the merits of efforts, duty and devotion and values of honesty, uprightness and service-mindedness. He does not have any special appreciation to those who reach great peaks like Himalayas. He appreciates the process, the journey and not the destination. When the whole world has a perspective of seeking glory using any foul method Or underhand dealing, the poet differs from it. For him the means is more important than the end.

However modest may be one’s position is, it is adorable if attained by competence and merit. Pride is not in heights one reaches but in a life that knows no bending or kneeling. The poet respects one who does not stoop as a king. Thus the poet pays importance to the journey of life not the destination.

Question 43.
Write a paragraph (150 words) by developing the following hints.
Philip – travels – train – Brill Manor – meets Bertie – second son – left purse – four quids – needs money – requests Philip to lend him – two pounds -did not help – true son – mistaken for a fraud.
Answer:
The young man who entered the coach gave out a smothered curse, he was engaged in searching something elusive angrily and uselessly. From time to time, he dug a six penny bit out of a waist coat pocket and stared.at it sadly, then resumed his search. He voluntarily broke the silence. He exclaimed that Mr. Sletherby was going to Bill Manor. He introduced himself as Bertie, the younger son of Mrs. Saltpen-Jago. He admitted that he was away for about six months and had not seen his own mother.

Making use of the lucky coincidence that he was going to Brill Manor, he asked for a loan of three pounds as he had lost his sovereign purse and was desperately in need of help. He promised to meet him on the subsequent Monday. There is a dramatic irony when the son himself gives a different version of his mom’s appearance. This influences the decision of Mr. Sletherby in refusing to lend Bertie a loan of three pounds and mistaking the true son Bertie to be a fraud.

[OR]

Jack and Jill – things in instalments – house on instalment – Aunt Jane visited – preached – ease and comfort of buying – first baby in instalment.
Answer:
The Never Never Nest is a comic one-act play about a young couple who make full use of the buy-now-pay-later system. Jack and Jill were a young married couple who had a small baby. One day Aunt Jane visited them and was surprised to find that even though Jack’s salary was not high, they lived in a beautiful house with all comforts. She began to wonder whether, as a wedding gift she had given them 2000 pounds instead of 20 pounds. Otherwise how did Jack and Jill buy all these things?

Then Jane understood that though they had everything, nothing really belonged to them. They bought everything on installments. Only a steering wheel of the car, a wheel and two cylinders had been paid for. The total amount to be paid towards instalments was more than their earnings. Aunt Jane was shocked at the way Jack and Jill ran their family. Before she left, she gave ten pounds to Jill and told them to make at least one article completely theirs, using that money. While Jack went with aunt Jane to the bus stop, Jill sent the money to Dr. Martin. Jack came back and said that he wanted to pay two months instalments on the car using the aunt’s gift. But Jill said that by paying this money to Dr. Martin, their baby would become completely theirs.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 44.
Write a summary or Make notes of the following passage.
Answer:
Stress is a part of everyday life. There are many instances when stress can be helpful. A fire alarm is intended to cause the stress that alerts you to avoid danger. The stress created by a deadline to finish a paper can motivate you to finish the assignment on time. But when experienced in excess, stress has the opposite effect.

It can harm our emotional and physical health and limit our ability to function at home, in school and within our relationships. The good news is that, since we are responsible for bringing about much of our own stress, we can also do much to manage stress by learning and practicing specific stress reduction strategies.

Practice time management skills to manage your academic schedule, social activities and making time for yourself. Set and implement specific goals for yourself that will improve your mood and help you reduce stress. Avoid procrastination. It can create more mental and physical stress. Exercise regularly, Physical activity can help you bum-off the energy generated by stress. Do meditation, practice good sleep habits to ensure that you are well rested.

Stress and it’s Management:
No. of words given in the original passage: 184
No. of words to be written in the summary: 184/3 = 61 ± 5

Rough Draft:
Stress is a part of everyday life. At times stress can be helpful. It helps you avoid dangers and motivates you to finish an assignment on time. But excessive stress leads to emotional and physical health breakdown. Hence it is good to learn to manage your own stress. Set and implement specific goals. Avoid procrastination. Exercise regularly, do meditation and practice good sleep habits.

Fair Draft
Stress and it’s Management:
Stress is a part of everyday life. At times stress can be helpful. It helps you avoid dangers and motivates you to finish an assignment on time. But excessive stress leads to emotional and physical health breakdown. Hence it is good to learn to manage your own stress. Set and implement specific goals. Avoid procrastination. Exercise regularly, do meditation and practice good sleep habits.

No. of words in the summary: 64

[OR]

Notes:
Answer:
Stress and it’s Management Stress

  • part of everyday life
  • stress can be helpful
  • fire alarm – avoid dangers and
  • Motivation to finish an assignment on time.

Excessive stress

  • emotional and physical health breakdown.
  • distorts our behaviour at home, school

Management of stress

  • set and implement specific goals.
  • avoid procrastination.
  • exercise regularly
  • meditation
  • good sleep habits

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 45.
Write a letter to the Inspector of Police reporting a theft in your house.
Answer:
12.10.20
From
D. Siddarth
Royapuram
Chennai

To
Inspector of Police
Chennai
Respected Sir,
Sub: Regarding theft in my house.
I, Siddharth, am a resident of Royapuram, North Chennai. On 11th October 2020 when I returned from work I found the almirah of my house opened and gold worth Rs. 5 lakhs and money worth Rs. 1 lakh stolen. These were kept to present for my sister’s wedding which is going to take place on 22nd October 2020. Therefore, I bring the theft to your notice in order to nab the culprits and kindly request you to help me recover my belongings at the earliest. Thanking you.

Yours sincerely
Siddharth
Address on the Envelope
To
Inspector of Police
Chennai

[OR]

Write a paragraph on ‘the various reasons for road accidents in Indian cities’.
Answer:
The Various Reasons for Road Accidents in Indian Cities:
According to a recent data, around one and a half lakh persons die due to road accidents per year in Indian cities among which most of the deaths are avoidable. The first reason for this is traffic rules violation by riders and drivers. These include; over speeding and red light jumping. Other reasons are bad roads, drunken driving, distractions to drivers such as usage of mobile phones, stereo/radio in vehicles, animals or big banners and billboards, avoiding safety measures like seat belt and helmets, and so on.

Certain people lose control when the other vehicles overtake them from the wrong sides. People are riot willing to learn from their own or others mistakes. It is high time for the government to take necessary steps to reduce the number of accidental deaths by; constructing better designed roads that will cater to the requirements of pedestrians, two-wheelers, and other slow-moving traffic, regulating the safety features of vehicles as well as stricter enforcement of the traffic rules and regulations.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

Question 46.
(i) Read the following sentences, spot the errors and rewrite the sentence correctly.
(a) Malini told to her cousin that she would donate some money.
(b) Though I had a good sleep, but I feel very tired.
(c) Every tourist has a amazing story to share.
(d) One of the components are already missing.
(e) Mr. Mohan is going through the most worst phase of his life.
Answer:
(a) Malini told her cousin that she would donate some money.
(b) Though I had a good sleep I feel very tired.
(c) Every tourist has an amazing story to share.
(d) One of the components is already missing.
(e) Mr. Mohan is going through the worst phase of his life.

[OR]

(ii) Fill in the blanks with the correct tense forms of the verbs given in brackets.
(a) Helena ……….. (visit) several doctors before she ……….. (find) out what the problem ………… (be) with her knee.
(b) The fire-service ………… endanger their ………… safety, during their operations, (personal, personnel)
Answer:
(a) visited, found, was
(b) personnel, personal

Question 47.
Read the following passage carefully and answer the questions given below:
At the end of his voyage, Sindbad decided to settle down at Baghdad and spend the rest of his life there. But soon he got tired of this kind of life, which was not at all active. He disliked laziness and wished to be doing something always. So he joined with several other friendly merchants and set out to sea a second time.

They set sail in a good ship and soon reached an island and walked for some distance but could see neither men nor animals. While the other merchants, were amusing themselves in various ways, Sindbad sat down under a tree near a small river to take his food. He had a good meal and fell asleep. He did know how long he slept, but when he woke up, the ship was no longer seen.
Questions:
(a) What did Sindbad decide to do at the end of his first voyage?
(A) Why did he embark on a voyage the second time?
(c) Describe the island the merchants reached.
(d) What did the merchants do after landing on the island?
(e) What happened when Sindbad was fast asleep?
Answer:
(a) At the end of his voyage, Sindbad decided to settle down at Baghdad and spend the rest of his life there.
(b) He got tired of that kind of life, which was not at all active. He disliked laziness and wished to be doing something always.
(c) There were neither men nor animals in that island.
(d) The other merchants, were amusing themselves in various ways.
(e) The ship had gone when Sindbad was fast asleep.

Tamil Nadu 11th English Previous Year Question Paper June 2019

[OR]

Frame a dialogue between two friends discussing and analysing a movie they recently watched (minimum five exchanges).
Answer:
Anand : The movie was superb!
Abhay : Yes. I enjoyed the action sequence.
Anand : Oh! Me too. The action choreography was too good and realistic.
Abhay: Even the comedy scenes were amusing.
Anand : Yogi Babu has done a decent job.
Abhay : I like his confidence.
Anand : But the twist in the story should have been more sensible.
Abhay : Yes. There was something missing in the connectivity after the intermission.
Anand : Yes. Overall, it was worth watching.
Abhay : Definitely. It was a good time pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *