You can Download Samacheer Kalvi 11th Maths Book Solutions Guide Pdf, Tamilnadu State Board help you to revise the complete Syllabus and score more marks in your examinations.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2

Evaluate the following limits:
Question 1.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 1
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 2

Question 2.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 3 m and n are integers.
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 4

Question 3.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 5
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 6

Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2

Question 4.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 7
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 8

Question 5.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 9
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 10

Question 6.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 11
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 12

Question 7.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 13
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 14

Question 8.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 15
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 16

Question 9.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 17
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 18

Question 10.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 19
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 20
= \(\frac{1}{4}-\frac{1}{2}\)
= \(\frac{-1}{4}\)

Question 11.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 21
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 22
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 23

Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2

Question 12.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 24
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 25

Question 13.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 26
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 27
∴ Limit does not exist

Question 14.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 28
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 29
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 30

Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2

Question 15.
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 31
Solution:
Samacheer Kalvi 11th Maths Solutions Chapter 9 Limits and Continuity Ex 9.2 32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *